Saltar apartados

Premis concurs aplicacions

¡Enhorabona a tots els participants!

Des de la Universitat d'Alacant i el Vicerectorat de Tecnologies de la Informació es vol destacar el gran treball i esforç realitzat per tots els participants i ressaltar que ha sigut molt difícil atorgar els premis d'aquest concurs donada la gran qualitat de totes les aplicacions.

 

Acta del jurat

 

premi a la millor aplicació (2.000€)

 

primer premi

GradUAte

Pablo González Canyís

Aplicació destinada al públio en general i als nous estudiants en particular. Aquesta app permet consultar els graus de la universitat, les seues assignatures, notes de tall o preu per crèdit; a més ofereix estadístiques molt útils sobre els estudis de la UA i informació i notícies sobre beques i serveis de la UA.
Una aplicació que t'ajudarà en els teus començaments en la Universitat d'Alacant.

Pòster: gradUAte

Presentació: slideshare

Pàgina web: graduateapp.es

Google Play: descàrrega

 

accésit (500€)

 

accesit 2

EventUA

Alexandre Rubio Alba

Aplicació destinada a la societat en general i que mostra tots els esdeveniments que se celebren en el campus de la Universitat d'Alacant podent consultar i guardar informació rellevant com a dates, descripcion, etc..
Aquesta app permet, mitjançant realitat augmentada, cercar els esdeveniments d'una manera molt fàcil i intuïtiva usant la càmera del nostre dispositiu.

Pòster: eventUA

Presentació: prezi

 

accésit (500€)

 

accesit 1

BrujUA

Carlos Rafael Constán Nava

Aquesta aplicació està dirigida a la comunitat universitària i als visitants de la Universitat d'Alacant. Ajuda a l'usuari a trobar qualsevol lloc dins del campus, donant informació de qualsevol edifici, aula o servei de la universitat.
L'aplicació et guiarà per la ruta més adequada i és usable fins i tot sense connexió a internet.

Pòster: brujUA

Presentació: slideshare

Google Play: descàrrega

 

premi del públic (500€)

 

premi publique

QuizUA

Pablo Marzal Garrigós

Aquesta aplicació aquesta dirigida més concretament als alumnes de nou ingrés que, a manera de joc, ajuda a conèixer millor la universitat.
L'usuari ha de recórrer el campus i acudir a les zones que marca l'aplicació per a escanejar un códgio QR que conté una pregunta sobre l'edifici, facultat o estada on es troba. Els usuaris competiran entre si i optaran a premis.

Pòster: QuizUA

Presentació: slideshare

 

Resta de participants

 

BecUAs

Juan Miguel Sánchez Belmonte

Aquesta aplicació ajuda a cercar beques d'acord amb les preferències i necessitats de l'usuari i permet consultar tota la informació rellevant; a més permet compartir la informació mitjançant correu o xarxes socials i veure estadístiques.

Pòster: becUAs

Presentació: video

Aplicació web: becUAs app

ComerUA

Carolina Prada Hernández

Aquesta aplicació et permet conèixer l'oferta de productes de les cafeteries del campus i a més inclou un component social on els usuaris valoren els diferents productes de les cafeteries per a ajudar en l'elecció i millorar el servei.

Pòster: ComerUA

Presentació: slideshare

 

CULTURAL

Hector Rico García - Jose Antonio Arques Castelló

Cultural és una aplicacíon que permet estar al dia i conèixer tota la informació dels esdeveniments i exposicions que ofereix el MUA(Museu de la Universitat d'Alacant) i la Diputació d'Alacant.

Pòster: cultural

Presentació: web

Demo: cultural app

DiscountUA

Hector Rico García - Jose Antonio Arques Castelló

Aquesta aplicació permet, d'una manera senzilla, conèixer tots els avantatges, descomptes i ofertes comercials de les quals es pot beneficiar la comunitat universitària aportant tota la informació sobre aquestes.

Pòster: DiscountUA

Presentació: web

Demo: discountUA app

 

KedasUA

Andrea Lluch - Jorge Juan Oliva - Jose Luis Pérez

Aplicació que ofereix un entorn per a estudiants, professors i instàncies de la universitat on promoure i publicar activitats tant d'oci com a culturals on els usuaris poden inscriure's i trobar-se.

Pòster: KedasUA

Presentació: slideshare

Aplicació: KedasUA app

MejorUA

Samuel Ortiz Regna

Aquesta aplicació geolocaliza i segueix les incidències que poden succeir en la universitat a partir de l'ajuda de tota la comunitat universitària. L'app registra edificis, estades i materials per a major informació dels responsables.

Pòster: MejorUA

Presentació: slideshare

Codi: github

 

UAlergias

Maria González Pérez

Aquesta aplicació està enfocada per a les persones que pateixen al·lèrgies i transiten pel campus de la Universitat d'Alacant. L'usuari registra els tipus d'al·lèrgies i l'aplicació mostra les rutes més segures entre dos punts evitant zones de risc.

Pòster: UAlergias

Presentació: slideshare

Aplicació: UAlergias app

UApresencia

Antonio López Blanes

L'aplicació unifica tots els tipus de control de presència tant d'estudiants com a treballadors de la Universitat d'Alacant permetent fer fitxatges d'entrada i eixida des de dispositius mòbils i generar registres aprofitables per la universitat.

Pòster: UApresencia

Presentació: slideshare

Pàgina web: web

 

Portal de dades obertes


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464